Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

Zo maak je besparen leuk

Het leven is duur genoeg, maar gelukkig zijn er heel veel zaken waar je op kunt besparen. Veel mensen denken dat dit betekent dat ze moeten beknibbelen op de leuke dingen in het leven, maar niets is minder waar. Meer inzicht in je geld zorgt ervoor dat je juist meer overhoudt voor de zaken die belangrijk zijn voor jou.

Schrappen wat je niet gebruikt

Heel veel Belgen hebben abonnementen en lidmaatschappen die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Misschien ben jij al veel te lang lid bij de sportschool, terwijl je maar eens in de twee maanden gaat. Of speel je mee met de loterij terwijl je nooit wat wint. Dit geld kun je beter gebruiken voor zaken die je wel nodig hebt. Je kunt niet zonder autoverzekering als je een auto rijdt, maar dankzij autoverzekering berekenen kun je in een oogwenk zien wat hierop te besparen valt. Sommige services kun je delen met anderen, zoals je abonnement op Spotify, Netflix en de krant. Zo heb je er voor minder geld toch evenveel plezier van.

Kans maken op gratis prijzen

Niet geschoten is altijd mis, daarom is het verstandig om mee te doen aan online wedstrijden. Zo maak jij kans op de tofste producten. Er zijn onder andere online wedstrijden waarmee je shoptegoed kunt winnen, tickets voor evenementen, gratis abonnementen op een tijdschrift naar keuze of zelfs een fiets of scooter. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is wat tijd vrijmaken om mee te doen. Veel mensen geven het juiste antwoord op een wedstrijdvraag. Daarom bevatten veel online wedstrijden een schiftingsvraag. Aan de hand van dit antwoord wordt bepaald wie de uiteindelijke winnaar van de de wedstrijd is. Deze vraag is vaak moeilijk in te schatten, waardoor wij deze antwoorden op wedstrijden in het verleden verzamelen en online plaatsen om je verder te helpen.

Houd bij wat je bespaart

Het wordt pas echt leuk om te besparen wanneer je resultaat ziet. Door bij te houden hoeveel je per maand bespaart, zie je de effecten en dit motiveert weer om door te gaan. Hier kun je ook een spel van maken. Maak jouw besparingen bijvoorbeeld visueel met een spaarlat waarbij je voor iedere gespaarde €50,- een trede inkleurt. Het bezuinigen kan ervoor zorgen dat jij schulden sneller af kunt lossen of meer kunt sparen per maand. Zet dit spaargeld apart op een spaarrekening of laat de besparing groeien door (een deel) te beleggen. Hier kun je vervolgens weer een spaardoel aan hangen, zoals een dagje naar de sauna, een weekendje shoppen in een andere stad of een verbouwing aan je huis. Zo lang je met regelmaat blijft sparen heb je, voor je het weet, een aardig kapitaal opgebouwd.

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.