Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

Meer kans maken op prijzen

In dit artikel geven we uitleg en tips waarmee jij hopelijk meer kans maakt op het winnen van felbegeerde prijzen op het internet. Sommige wedstrijden zijn erg eenvoudig en vereisen enkel een aantal gegevens. In andere gevallen doe je mee aan een quiz of komt er een schiftingsvraag voor in de wedstrijd. Lees snel verder om je kansen te vergroten.

Doe mee aan zoveel mogelijk wedstrijden

Om je kansen te vergroten, is het allereerst aan te raden om mee te doen aan zoveel mogelijk verschillende wedstrijden. Door je in te schrijven voor onze e-mail alerts blijf je op de hoogte van de beste nieuwe wedstrijden. Zodra je de nieuwsbrief ontvangt kun je onmiddellijk meedoen en maak je kans op fantastische prijzen. Het enige dat je hoeft te doen om je aan te melden voor de nieuwsbrief, is jouw e-mailadres opgeven. Vervolgens ontvang je automatisch de e-mail alerts. Je kunt je eenvoudig weer uitschrijven wanneer je deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen. Niet alleen vind je veel wedstrijden op Wedstrijden.be, maar als je actief bent op sociale media, zoals Facebook of Instagram, kun je ook veel wedstrijden en acties tegen het lijf lopen.

Succesvol deelnemen

Je hebt de wedstrijden gevonden waar je aan mee wilt doen, nu is het tijd om daadwerkelijk deel te nemen. Over het algemeen moet je een aantal persoonsgegevens invullen om deel te nemen aan een winactie. Soms moet je ook een vraag beantwoorden. Het antwoord op deze vraag is vaak makkelijk op internet te vinden met behulp van een simpele zoekopdracht. De meeste mensen vinden de schiftingsvraag het moeilijkste gedeelte van een wedstrijd. Bij deze vraag moet je bijvoorbeeld beantwoorden hoeveel deelnemers jij denkt dat er meedoen aan de wedstrijd, of hoeveel bezoekers de website heeft op een bepaalde datum. Er zijn een aantal manieren waarop je deze vraag zo goed mogelijk kunt beantwoorden. Hierdoor vergroot je jouw winkansen flink.

Schiftingsvraag beantwoorden

Zoek voordat je meedoet aan een wedstrijd op hoeveel bezoekers de website gemiddeld heeft. Dit kan je al goed inzicht geven in het mogelijke aantal deelnemers of bezoekers. Er zijn verschillende websites waar je dit soort gegevens kosteloos kunt vinden, waaronder de tool SimilarWeb. Hier vind je niet alleen informatie met betrekking tot het verloop van de bezoekersaantallen, maar ook de gemiddelde tijd dat een bezoeker op die website doorbrengt en het aantal pagina’s dat een bezoeker gemiddeld bekijkt. Daarnaast valt het aan te raden om te googelen op de juiste antwoorden op de schiftingsvraag van afgelopen wedstrijden. Doe je regelmatig mee aan wedstrijden? Maak dan een lijstje waarop je alle juiste en foute antwoorden zet die je in eerdere wedstrijden hebt ingevuld. Dit geeft je een beeld van goede en foute antwoorden.

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.