Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

De populairste technische huishoudelijke producten van 2022

Op de lijst van meest gekochte producten voor 2022 staat speelgoed. Dat is op zich geen verrassing. Onder speelgoed valt natuurlijk een groot assortiment aan spullen. Van elektrische auto's tot Playstation en alles wat er tussenin zit. Onder kinderen is dit dus heel populair. Maar ook bij volwassenen zijn de elektronische producten die je in je vrije tijd kunt gebruiken, gewild.
PlayStation

Navigatiesystemen

Een navigatiesysteem is natuurlijk niet alleen in je vrije tijd nuttig. Op alle momenten dat je in de auto zit is het handig om een apparaat te hebben dat je de weg wijst. Maar als je op vakantie gaat, of een weekendje weg bent, dan is het natuurlijk net zo goed fijn om een navigatiesysteem bij de hand te hebben. Zo rijd je in een rechte weg naar het strand of naar een vakantiehuisje dat je met vrienden hebt geboekt. Bovendien omzeil je de files met een navigatiesysteem dat helemaal up-to-date is.

Tablets, laptops en smartphones

Hier hoeft eigenlijk geen uitleg bij. Met een tablet, laptop of een smartphone heb je op ieder moment van de dag alles bij de hand wat je nodig hebt. Je tablet kun je gebruiken als e-reader. Op je laptop kun je onderweg in de trein gewoon doorwerken en je smartphone is natuurlijk sowieso onmisbaar. Je kunt hiermee leuke foto's maken als je met je vrienden op het terras zit. Of je neemt even een momentje voor jezelf door online te gokken. Natuurlijk is het dan wel handig als je voldoende internettegoed hebt of zorg in ieder geval voor een goede wifi verbinding in de buurt. Vind meer info hier.

Beamers

Plan een gezellige avond met je vrienden of familie in en kies een spannende film of leuke serie uit. Met een beamer heeft iedereen zeker goed beeld. Het maakt de sfeer bovendien gezelliger, alsof je de bioscoop in huis hebt gehaald. Door het grote beeld beleef je de film waar je naar zit te kijken ook nog eens een stuk intensiever. Is het een mooie zomeravond? Organiseer dan een filmavond en nodig ook je buren uit. Steek eerst de barbecue aan voor een lekker avondmaal en sluit de avond af met een film in de openluchtbioscoop van je eigen tuin.

Draadloze koptelefoons

Wil je liever in stilte van een film genieten of luister je graag naar muziek die je huisgenoten niet mooi vinden? Kijk dan eens naar een draadloze koptelefoon. Je kunt deze via bluetooth met iedere device in huis verbinden, dus zowel met je tablet, laptop als met je smartphone. Dat is niet alleen handig als je film kijkt. Ook als je bijvoorbeeld live casino speelt, kun je de gesprekken van de live dealer nog beter volgen. Dat is niet alleen prettig voor thuis, maar ook zeker voor onderweg. Een andere product dat ook in 2022 terrein aan het winnen is, is een draagbare ventilator in de vorm van een koptelefoon. Deze geeft heerlijke verkoeling onderweg, doordat er frisse lucht uit de verschillende onderdelen van de koptelefoon blaast. Zo kun je heerlijk ontspannen tijdens je vrije tijd.

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.