Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

Tips voor bijverdienen vanuit huis

Tegenwoordig heb je maar weinig nodig om een extra zakcentje verdienen vanuit huis. Het enige dat je in veel gevallen nodig hebt is een laptop of computer en een goede internetverbinding. In dit geval is glasvezel vergelijken verstandig. Wij geven je drie tips om bij te verdienen vanuit huis.

Bloggen of vloggen

Het meedoen aan wedstrijden is een goede manier om kans te maken op gratis producten, maar de online wereld biedt nog veel meer kansen. Heb jij ergens veel verstand van en vind je het leuk om te schrijven? Dan kan bloggen een leuke manier zijn om wat bij te verdienen. WordPress maakt het eenvoudig om je eigen website te starten en er zijn steeds meer bedrijven die betalen om content op jouw website te plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om te bloggen voor bedrijven en zo hun websites te voorzien van unieke content. Het grote voordeel van jouw eigen blog is dat je deze op meerdere manieren kunt monetizen. Zo kun je bepaalde producten of diensten aanraden met een affiliate link. Koopt een bezoeker iets via jouw link? Dan krijg jij een percentage van het aankoopbedrag. Ten slotte kun je advertentieruimte verkopen op je blog. Je kunt ook gaan vloggen. Je maakt dan video's over één of meerdere onderwerpen die je aanspreken waarmee je jouw eigen YouTube-kanaal gaat vullen.

Online verkopen

Er zijn steeds meer mensen die geld verdienen door producten door te verkopen via tweedehands websites. Om op deze manier bij te verdienen moet je ondernemend zijn en het leuk vinden om op zoek te gaan naar goede producten die je met winst door kunt verkopen. Er zijn verschillende platformen waarop je spulletjes kunt verkopen, waaronder Marktplaats, eBay en Catawiki. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om spulletjes te verkopen die je zelf hebt gemaakt, van kunstwerken tot kussenslopen. Etsy is hier een uitstekend platform voor. Het grote voordeel van Etsy is dat je jouw spullen online kunt verkopen, zonder dat je hiervoor zelf een website hoeft te maken. Ook krijg je toegang tot een enorm grote internationale markt.

Social media beheren

Weet jij alles van social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Snapchat en YouTube? Dan kun je misschien als social media specialist aan de slag. Jij gebruikt je kennis om bedrijven te helpen bij het creëren van content en het verhogen van de interactie op de kanalen. Daarnaast zijn bedrijven altijd op zoek naar personen die alles weten van adverteren op social media. Veel van deze kennis is gewoon online te vinden, maar het is ook mogelijk om hier een cursus voor te volgen. Op deze manier word je breed inzetbaar voor een groot aantal bedrijven en kun je hogere tarieven vragen voor jouw diensten.

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.