Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

Snel fit worden doe je zo!

Eindelijk heb je de knop omgezet. Het is nu echt tijd om iets aan je lichaam en gezondheid te doen. Het moet toch niet zo zijn dat je iedere trap die je oploopt al buiten adem bent en dat je broeken steeds minder lekker gaan zitten. Mede door de coronacrisis zijn we allemaal steeds meer gaan snoepen en minder gaan bewegen. Coronakilo’s is momenteel dan ook een écht woord geworden. Een begrip. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Door fitter te worden, zit jij straks weer lekkerder in je vel en voel je je goed met hoe je er uit ziet.

Wil jij zo snel mogelijk resultaat boeken? Hier vind je enkele tips hoe jij binnen mum van tijd fit kunt worden.

Sporten en bewegen

Fit worden gebeurt natuurlijk niet zomaar. Hier moet je wel wat voor doen. Daarom is het goed om na te gaan welke sporten je kunt doen en hoe je meer beweging in je dagelijkse gang van zaken kunt brengen.

Een prima manier om sneller fit te worden is door je bij fitness in Brussel in te schrijven. Hier kun je tevens gebruik maken van personal trainers om zo sneller je doelen te behalen en gemotiveerd te blijven. Groot voordeel van een abonnement op een sportschool is dat je hiermee ook over een spreekwoordelijke stok achter de deur beschikt. Wanneer je maandelijks een bedrag betaalt, wil je natuurlijk ook van deze diensten gebruik maken.

Natuurlijk hoef je niet iedere dag in de sportschool te zijn om fitter te worden. Wanneer sporten niet zo aan jou besteedt is, zijn er gelukkig ook nog andere manieren hoe je meer kunt bewegen en fitter kunt worden. Probeer bijvoorbeeld iedere dag een stuk te wandelen of te fietsen. Pak bijvoorbeeld de fiets naar het werk of wandel naar een supermarkt die wat verder gelegen is. Zo zorg je voor meer bewegingsmomenten in de dag en hoef je verder maar weinig aanpassingen te doen. Na enkele weken zal je al effect merken in je conditie.

Geen shortcuts

Wees je er van bewust dat fit worden tijd kost. Hoewel je veel dingen kunt doen om het proces iets te versnellen, zijn er geen echte shortcuts. Je zal altijd hard moeten werken om jouw doelen te behalen. Natuurlijk is dat het ook helemaal waard. Maar je moet dit wel beseffen om teleurstellingen te voorkomen. Er zijn geen shortcuts als het om je gezondheid gaat. Neem dus de tijd en stel steeds kleinere doelen in het vooruitzicht. Werk niet gelijk naar één groot doel toe, maar gebruik enkele kleinere doelen om de weg hier naar toe een stuk prettiger te maken.

Doe het samen

Het is lastig om een gezonde levensstijl vast te houden wanneer je hierbij niet gesteund wordt door je omgeving. Daarom is het goed om het samen te doen. Ga samen met je partner aan de slag om fitter te worden. Eet gezonder, beweeg meer en motiveer elkaar om niet op te geven. Wanneer je het samen doet, is de kans dat je slaagt veel groter.

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.