Op wedstrijden.be vind je alle gratis wedstrijden waaraan je momenteel kan deelnemen. Wedstrijden met antwoorden speciaal voor Belgie. Win prijzen door mee te doen aan een wedstrijd!

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Doe mee aan deze wedstrijd en win een pakket boordevol Leonidas pralines.

Win een chocoladepakket van Leonidas

Een vulling met de allerbeste ingrediënten in een jasje van 100% Belgische chocolade. Heerlijk, toch? Doe snel mee en geniet van een mand vol geluk.

Zo creëer je de leukste muur van het jaar!

Hoe fijn is het om zo nu en dan lekker met je interieur bezig te zijn? Al is het maar het omgooien van je inrichting. Draai de bank bijvoorbeeld een kwartslag of ga juist voor de grotere veranderingen. Durf het aan om de muur in een leuke kleur te verven of hang juist een groot stuk kunst op. Er zijn verschillende manieren om je interieur een boost te geven. De muren opknappen kan daar een onderdeel van zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat jij jouw huis waardeert, maar wat een fijn gevoel geeft het als iedereen zo te spreken is over jouw te gekke muur? Hoe je de leukste muur van het jaar creëert, lees je hieronder.

Durf te spelen met kleur

Kleur is zo belangrijk in het interieur. En hoe kun je die het beste verwerken in je woonkamer, dan door een muur te verven. Bijna alle kleuren zijn goed, zolang je maar afstapt van het wit. Uiteraard is een witte muur heel strak en zorgt het voor balans in huis, maar die balans kun je net zo goed creëren met kleuren. De truc is om de kleur van de muur ook in andere meubels in huis terug te laten komen. Al is het maar het vloerkleed, een poef, een lampenkap of een aantal accessoires. Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan een kussen en plaid op de bank of aan een kaars en een fotolijst op tafel. Op die manier is jouw woonkamer helemaal in balans.

Kies voor stickers

Een huis moet als jouw thuis voelen en daarom moet je de woonkamer aankleden naar jouw smaak. Laat bijvoorbeeld persoonlijke elementen terugkomen of juist mooie quotes. Zo’n quote kun je bijvoorbeeld aan de muur hangen, naast wat leuke muurstickers. Deze stickers zijn er in allerlei thema’s, maten, kleuren en vormen. Zo past er altijd wel een muursticker in jouw interieur. Het fijne van deze stickers is dat het makkelijk weer vervangen kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld in de kinderhoek een leuke thema sticker ophangen, voor elke feestdag of elk seizoen. Ook dat brengt weer meer kleur en sfeer in huis. Grote kans dat anderen dat idee van je over zullen nemen.

Zit er toch geen sticker bij die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je ook nog eigen stickers laten maken. Denk bijvoorbeeld aan zo’n leuke quote waar we het eerder over hadden. Dan hoef je die niet meer in te lijsten en op te hangen, maar plak je de quote groot op de muur.

Kies een behang

Naast een sticker of kleurtje op de muur, kun je er ook voor kiezen om een muur te behangen. Tegenwoordig heb je een ruime keuze aan fotobehang, waardoor er altijd wel eentje bij jou past. Vind je het patroon iets te druk voor een hele wand? Dan behang je toch juist een smallere muur of behang bijvoorbeeld maar een strook. Het gaat er natuurlijk om dat je meer kleur in huis haalt. Bovendien is het ook vrij uniek om maar één baan te behangen, wie weet dat het wel een trend wordt wanneer jij de leukste muur van het jaar wint!

Ga voor iets unieks

We hebben het al een paar keer laten vallen in dit artikel, maar durf echt uit je comfortzone te stappen. Maak je muur eens echt uniek. Mensen vinden het namelijk leuk, als ze het nog niet kennen. Voor inspiratie kun je altijd op het internet zoeken. Als je even erover nadenkt kun je zelf ook vast leuke dingen voor op de muur bedenken. In dit geval kun je er niet echt iets mee winnen, maar hier lees je hoe dat dan weer wel kan!

© 2012 - 2024 Wedstrijden.be. Alle rechten voorbehouden.